Buluh Lemang With LOVE

The ROAD of HAPPINESS

Salam Semua...


Salam pada semua rakan blog.
Mohon maaf kepada semua rerakan...
Hampir sebulan tak dpt nak online.
Saya akan cuba reply semua msg yang ada insyaAllah...
Time ni still buzy lagi but dah dapat online...
Masa tak tentu.. ari ni pun mungkin dalam 1-2 jam je boleh online...
InsyaAllah, jika berkesempatan byk benda nak dikongsi bersama anda semua.
Salam...

5 comments:

Ir. hydir December 23, 2008 at 11:04 AM  

it's ok Dr... kehidupan di luar lebih penting dari "alam maya" ni ..

Awlawiyat .. :)

Salbie S December 23, 2008 at 11:14 AM  

it's ok doc---take ur time.

Papa-Itam December 23, 2008 at 11:46 AM  

salam kembali....
moga apa yang diusahakan akan siap sepenuhnya....

Tirana December 23, 2008 at 2:09 PM  

Welcome back..!

amin December 26, 2008 at 3:01 PM  

sehari selembar blog, lama-lama menjadi...

Rasulullah saw. biasa berdoa: Ya Allah! Aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan, kemalasan, sifat pengecut, menyia-nyiakan usia dan dari sifat kikir. Aku juga berlindung kepada-Mu dari siksa kubur dan dari fitnah kehidupan serta kematian

My Blog List

Related Posts with Thumbnails