Buluh Lemang With LOVE

The ROAD of HAPPINESS

EDIT PHOTO CONTEST: 1st entry in 2010...


Salam... Sambil2 ziarah blog kengkawan petang tadi, tengok ada satu 'contest' yang menarik minat teman. Hehehehe... Memandangkan hati teman tergerak untuk menyertai 'edit photo contest' ni, maka teman cuba la 'edit' gambar yang teman ada untuk dipertandingkan. Menang kalah bukan lah tujuan tetapi saje suka2. Jom sesiapa yang berminat klik http://ochaz.blogspot.com/2010/01/hohoedit-photo-contest.html untuk menyertai pertandingan ini yang dianjurkan oleh Cik Ros. Kat blog Cik Ros ni ada syarat2nya. Daaa....

Ini gambar yang teman edit menggunakan adobe photoshop untuk dipertandingkan. Hehehehe...

5 comments:

Tirana January 4, 2010 at 7:25 AM  

Wah..pandai edit gambo guna photoshop..Kak tirana dok belajar guna photoshop ni dah lama tapi still tak expert..hehehe

Dr.Araz January 4, 2010 at 11:35 PM  

Terima kasih kaka Tirana... sy pun baru je belajar2. banyak lagi yang tak tahu ttg photoshop ni.

rash January 5, 2010 at 12:03 AM  

rash pn join gak contest nih tp rash xgune photoshop..
penah suh adik rash ajo tp susah la.. huhuhu
gudluck 2 u \(^_^)/

Batara Guru January 5, 2010 at 11:45 PM  

hahaha...baguih duk ada! welcome back 2 skulla bro!

iEnA eLiEnA January 7, 2010 at 3:41 PM  

hye..
rajin gak join contest kn
nk wat iklan..hehe
jom join contest lg satu ni
mane tau berpeluang jd model
:)
do visit my blog & add me as ur referal.hadiah menarik!visit me at :

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html


jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..
hee
gudluck~


Contest INGIN MENJADI MODEL?

Dianjurkan oleh HANNAH TALENT.


Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
(TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
saya mengetahui contest ini dari blog :http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
11.Tarikh tutup :13 -01-2010
Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!

Rasulullah saw. biasa berdoa: Ya Allah! Aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan, kemalasan, sifat pengecut, menyia-nyiakan usia dan dari sifat kikir. Aku juga berlindung kepada-Mu dari siksa kubur dan dari fitnah kehidupan serta kematian

My Blog List

Related Posts with Thumbnails