Buluh Lemang With LOVE

The ROAD of HAPPINESS

Jawab soalan rakan...

1. Sudah pukul berapa sekarang?
Pukul 12 tgh

2. Apa mood sekarang?
Mood.......tengah o.k ni

3. Rasa hendak buat apa sekarang?
Nak siap-siap pi masjid

4. Kalau ada 'magic' sekarang rasa hendak buat apa?
Tak nak guna lagi...simpan je. Guna bila perlu. he..he..

5. Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?
Cerita rakyat

6. Keluarga sedang buat apa sekarang?
Diaorang takde kat umah, ku sorang je ni...

7. Apakah waktu makan sekarang? Sudah makan?
Tunggu orang umah balik masak, lapou gak ni...

8. Rasa hendak duduk bersama siapa sekarang?
My baby...

9. Dan Dia/ Mereka sedang buat apa sekarang?
Ntah....

10. Macam mana cuaca sekarang?
Sejuk gak, angin agak kuat, biasalah tempat tinggi. he..he..

11. Kalau ada tunai sejuta di tangan sekarang, hendak buat apa?
Bagi kat mak pak, buat sedeqah ke sesape yang patut terima, melabur yang sah, belilah apa-apa yang patut

12. Rasa hendak souvenir daripada siapa sekarang?
Sape yang sedang baca nilah...

13. Setelah menjawab beberapa soalan survey ni, apa mood sekarang?
Ooit...berape kali tanya mood da.... Happy...

14. Jadinya, sudah pukul berapa sekarang?
Baru kul 12.o5 tgh

15. Akhir sekali, rasa hendak tag siapa sekarang?
Macam mana nak tag sesape, tak tau da....

2 comments:

Lepidoptera October 31, 2008 at 2:08 PM  

ahaks... tag dijawab, tenkiu dr araz. nk tag sape2 tu listkan je nama kat bwh tu pastu bgtau org tu le...

Dr.Araz October 31, 2008 at 4:24 PM  

He..he thank u

Rasulullah saw. biasa berdoa: Ya Allah! Aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan, kemalasan, sifat pengecut, menyia-nyiakan usia dan dari sifat kikir. Aku juga berlindung kepada-Mu dari siksa kubur dan dari fitnah kehidupan serta kematian

My Blog List

Related Posts with Thumbnails