Buluh Lemang With LOVE

The ROAD of HAPPINESS

Remaja 3








Salam...
Saya sedang menjalankan satu kajian berkenaan dengan remaja lelaki. Harap rakan2 blogger dapat membantu untuk mendapatkan tambahan dapatan. Beberapa kriteria yang sedang dikaji;
1. Masalah yang menghantui remaja lelaki
2. Faktor penyebab
3. Cara mengatasi

Sekiranya rakan blogger mempunyai pandangan atau pendapat sudi2lah berkongsi. InsyaAllah semoga ianya mendapat keberkatan Allah s.w.t

6 comments:

Tirana February 8, 2009 at 9:25 PM  

Masalah remaja? Nanti kena interview anak-anak apa yang paling mereka takuti..hehehe

Dr.Araz February 8, 2009 at 9:27 PM  

He..he.. thank u

Nazz February 9, 2009 at 5:59 AM  

Salam... rasanya pertama kali kemari..
Masalah remaja dan penyebabnya adalah sebab ada TV, CD, DVD, Astro, Internet, Radio, MP3, MP4, Handphone, cyber cafe dan banyak lagi... jd cara nak mengatasinya.. emm.. boleh ke klau diorang tak de semua tu.. pening ni...

Mr. Azman @ Kreuger February 10, 2009 at 10:32 AM  

salam Dr. Araz... aku mintak ampon mintak
maap... lame bebenor aku cume menjadi
silence reader kat blog ni tanpa meninggalkan
sebarang komen. maklumla aku sebok menyiapkan
projek. alhamdulillah. sekarang ni dah sampai
ke final step. lagi pon hari ni boss tadak...
hahaha... sukenye aku.

P/S:- hari ni aku nak buat rekod membuat komen
untuk semua link yang ade kat blog aku
start dari A-Z.

*sorry off topic hahaha~

Salam ceria dari aku untuk mu sekeluarga~
AzmanIshak.Com

♥chubbycekelat ♥ February 15, 2009 at 12:02 AM  

dak laki ni susa nak stop smoking...
even try stop kejap tp still smoking balik nnti..
hurmmmm

lin May 12, 2010 at 5:25 PM  

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

Rasulullah saw. biasa berdoa: Ya Allah! Aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan, kemalasan, sifat pengecut, menyia-nyiakan usia dan dari sifat kikir. Aku juga berlindung kepada-Mu dari siksa kubur dan dari fitnah kehidupan serta kematian

My Blog List

Related Posts with Thumbnails