Buluh Lemang With LOVE

The ROAD of HAPPINESS

Hadiah... 28 Feb 2010

Alhamdulillah dan terima kasih bebanyak kepada Cikgu Isza kerana sudi menghadiahkan teman "Award: Beautiful Blogger Teacher"
Biasanya saya senyum 2 inchi je, hehehehehe... pagi ni kasi senyum 4 inchi.... sebab dapat hadiah di pagi hujung minggu... dan nak share jugak hadiah ni ngan beberapa orang Cikgu yang selalu mengunjungi BULUH LEMANGwith LOVE ni... mereka juga layak menerimanya... di persilakan untuk mengambil award .... USTAZ EdS, Cikgu Humairi, Cikgu Hajah Sonata, One Zaba dan Cegulinn.

Ni tag nyer... saya jawab:
01. Makanan - buah kurma
02. Bahan Bacaan - Al-Quran + Hadis dan blog kengkawan
03. Rancangan TV - ESPN HD ngan SPORT HD (Suka tengok bola sepak)
04. Keperibadian - Sederhana
05. Hobi - Table Tenis / Blogging
06. Impian / Hajat dihati - Nak hafal surah Al-Mulk tahun ni...

Tag lima yang lain..ton...tonn...tonnn....
Top 5 yang tersebut..... USTAZ EdS, Cikgu Humairi, Cikgu Hajah Sonata, One Zaba dan Cegulinn.

4 comments:

ahmad humairi February 28, 2010 at 12:24 PM  

terima kasih atas ingatan.
jawab jele..yetak??

ahmad humairi February 28, 2010 at 1:59 PM  

1.nasi goreng
2.berita harian
3.csi
4.ok je..
5.berdoa
6.pegi aji.
7.leh tengok kat blog teman..top five yang ghajin update..

maiyah February 28, 2010 at 4:08 PM  

hehe tag ke

cikgu isza February 28, 2010 at 5:28 PM  

ringkas dah bererti

Rasulullah saw. biasa berdoa: Ya Allah! Aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan, kemalasan, sifat pengecut, menyia-nyiakan usia dan dari sifat kikir. Aku juga berlindung kepada-Mu dari siksa kubur dan dari fitnah kehidupan serta kematian

My Blog List

Related Posts with Thumbnails