Buluh Lemang With LOVE

The ROAD of HAPPINESS

Template baru... 2010


Sempena dengan new interface BULUH LEMANG teman upload gambar ni... kenapa aaa... ntah... Saja suka2...

9 comments:

~ CeguLinn~ February 27, 2010 at 9:32 PM  

suka tukar templet bila dah rasa jemu ...

ONE ZABA February 27, 2010 at 10:19 PM  

jangan tukar mem baru udah la...muhahahaha!!!

cikgu isza February 27, 2010 at 10:26 PM  

memang manusia suka dengan sesuatu yang baru.. jenis komen taknak tukar ke? pakai intense debate ke?

Dr.Araz February 27, 2010 at 11:28 PM  

CeguLinn: Sesekali...
Cikgu Isza: Macam mana nak tukar jenis komen tu akak... ajar saya ek... best gak tapi tak reti...

Tirana February 28, 2010 at 1:49 AM  

Wah..cantik rumah baru ni...dah habis kemas ke belum? hehehe

sonata anak kancil February 28, 2010 at 6:35 AM  

salam....amboi dok ngecat baru cuti2 ni....baguslah...biru pulak dah...tahniah sebab rajin tukar2....

Afida Anuar February 28, 2010 at 6:41 AM  

Baru semangat sikit nak menulis, iyer dak dr araz?hehe..

nice!

Dr.Araz February 28, 2010 at 7:55 AM  

Tirana: Time kasih kak Tirana... belum habis kemas lagi ni...

Hajah Sonata: Hehehehe... saje nak tukar cat... dah lama tak tukar... Raye pUasa x smpat... maulutnabi ada free time boleh le...

Afida: Yup... semangat baru ni... heheheh

ahmad humairi February 28, 2010 at 8:38 AM  

gamba tuh..ada sasaran tertentu...jangan tersasar..

Rasulullah saw. biasa berdoa: Ya Allah! Aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan, kemalasan, sifat pengecut, menyia-nyiakan usia dan dari sifat kikir. Aku juga berlindung kepada-Mu dari siksa kubur dan dari fitnah kehidupan serta kematian

My Blog List

Related Posts with Thumbnails