Buluh Lemang With LOVE

The ROAD of HAPPINESS

Award from KREUGER and TAG from POS LAJU aka PAPA-ITAM

Terima kasih kawan, ku ucap padamu...
Kerana award ini kau beri pada ku....
Tak sanggup lagi sebut namamu...
Just nak ucap thanks u very2 much pada mu...
He..he..very the very nice award from KREUGER.
WOW...WOW...WOW...

........................................................................................................................................

JAWAB TAG POS LAJU SDN.BHD.
Aiyaa...aiyaayaaaa......
Malam ni malam assignment blog terhebat aku....
kena 3 TAG sekali gus...
From HANIS, KREUGER & POS LAJU a.k.a Papa-Itam

Dengan harapan persahabatan di alam maya ini akan terus berkekalan...
insyaAllah...

Soalan:
Sila
Publishkan dalam blog anda Satu gambar anda dizaman kanak-kanak
(umur lebih 7 ke 12 tahun)
Ada Berani ka Kawan

Jawapan:
Ini berani tahap maksimum ni... Gambar rahsia nih, dah berdekat dah tak pernah publish dikhalayak ramai. He..he..
Ini gambar Dr.Araz masa kechik...
masa umur 7 tahun ditolak ngan 6 1/2 tahun

umur 12 tahun ditolak 11 1/2 tahun...
ehh.....ye ke...hantam sajalah labu....
*(Sorry Abg Pos Laju, gambar 7-12tahun takde...
ini je yang sempat ha...)

Amacam ada takut.......From Buluh Lemang with Love......

5 comments:

Mr. Azman @ Kreuger November 17, 2008 at 11:51 PM  

Sporting... sporting... giler
best giler... RESPECTED ar~

Kreuger®

TuN TeJa November 18, 2008 at 1:03 AM  

Assalamualaikum...

uih~~gambar kecik2..mana la p korek..kui3..
tahniah2..mmg berani..
:)

Dr.Araz November 18, 2008 at 7:18 AM  

ha...ha....

μάγά November 18, 2008 at 12:46 PM  

wah... sangat mengimbau kenangan lalu...

Papa-Itam November 19, 2008 at 11:25 PM  

Tabik spring la pada abg Dr kita..
di akui 100% ada keberanian...

tahniah diucapakan...

Rasulullah saw. biasa berdoa: Ya Allah! Aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan, kemalasan, sifat pengecut, menyia-nyiakan usia dan dari sifat kikir. Aku juga berlindung kepada-Mu dari siksa kubur dan dari fitnah kehidupan serta kematian

Content: Buluh Lemang

My Blog List

Related Posts with Thumbnails