Buluh Lemang With LOVE

The ROAD of HAPPINESS

Tag from Kreuger

TAG ni dari Kategori:- Home Assingment – Hand Writing.
Note:- Nkorang semua dikehendaki untuk menjawab secara tulisan tangan.

Sesiape yang telah di tag kat entry TAG TEAM (WWF) di bawah...pilih samade nak jawab tag ini atau tag tu...

he...he...

3 comments:

Mr. Azman @ Kreuger November 17, 2008 at 11:49 PM  

wahaha... taqk sangke banyak la plak
assingment dr. malam ni... rajin nye
weh.. kreatif cara tersendiri... mcm
ni laa baru sporting~ cayak ar

Kreuger®

Dr.Araz November 18, 2008 at 7:19 AM  

he..he..dah biasa byk assignment... selalau 7-8 assignment sehari...sampai nak muntah.

Tirana November 18, 2008 at 9:37 AM  

Kak tirana nak jawab yang ni la..senang sikit nampaknya...tapi kena tulis tangan pulak ye..Adehhhh...

Rasulullah saw. biasa berdoa: Ya Allah! Aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan, kemalasan, sifat pengecut, menyia-nyiakan usia dan dari sifat kikir. Aku juga berlindung kepada-Mu dari siksa kubur dan dari fitnah kehidupan serta kematian

Content: Buluh Lemang

My Blog List

Related Posts with Thumbnails