Buluh Lemang With LOVE

The ROAD of HAPPINESS

Ole-ole dari buluhlemang.blogspot.com

Tag from BATARAGURU at TERISU, CH

He..he...salam semua....
Hari ni sempat lagi mencari rendang ngan lemang....
Aku dah di TAG oleh member blogger yang dah lama aku kenali....sebelum aktif berblog lagi....
Tetapi apabila aku nak balas TAG ni rase semua orang yang aku kenal dah kena TAG yang sama. Mohon untuk ubahsuai TAG yang BATARAGURU beri ni...and Sesape yang mencipta TAG tersebut.

1. O.k Syarat yang pertama; ambil ole-ole ni....


2. Syarat yang kedua.... Publish dalam blog anda.
3. Syarat yang ketiga, buat la apa yang anda suka.....


Dah lama nak kasi lemang sama rendang ni pade kengkawan tapi tak berkesempatan.... Name2 yang tercatat di baha silakan ambil ole-ole di atas ye...he..he..

Bataraguru, One-Zaba, Daddy-cool, Papa-Itam,
Kreuger, Mr.Penyu Biru,
Tirana, Azza, Tera, Acu, Cek Lala, Lemangcute, Ct-delima
Hanis, Kakibangku, Maya, Srisufi, Pendekar, Sis.Lin, Afitie
Jitegha, Tashabella, Lawa, Shayz
and sesape saje yang masuk blog ini dan terbaca entry ini

4. Itulah syarat2 buluhlemang.blogspot.com

12 comments:

Tirana November 15, 2008 at 3:56 PM  

Nama saya pun termasuk dalam senarai??? hehehe..terimakasih..tapi syarat ke 3 tu buatlah apa ang anda suka??? Buatlah apa yang anda suka dengan ole-oleh tu ke?

Dr.Araz November 15, 2008 at 4:07 PM  

Ikut jelah..buat lah ape2 yang Tirana rasa nak buat....He..he...

azza_irah November 15, 2008 at 4:10 PM  

ehehh...mekaseh...inilah hidangan petang tu ya...nnti azza tempek ye..

SiS-lin November 15, 2008 at 4:16 PM  

terima kasih Dr.Araz kerana sudi bg secebis award lemang dn rendang...lapar jdnye..thankz..ada jgk ole2 nk d bawa blk nih...

Daddy Cool November 15, 2008 at 5:05 PM  

Mekasih la yer...berapa nak kira nie?

μάγά November 15, 2008 at 5:23 PM  

huhu.. terima kasih dr..
cantik sungguh ole2 nie...
teringat plak masa raya....
ada lemang ngn rendang semua tu... isk.. rindu rasa nak balik kg.. :)

TERA November 15, 2008 at 5:27 PM  

fuyooo.. sedap tu, shingga mnjilat skrin. Thx dr araz.

Dr.Araz November 15, 2008 at 5:44 PM  

Azza/Sis.Lin/Maya/Tera (Same-same)
Daddy (Kawan2 kite kiire.......kiree.....kire halal je lah...)

»Tä§häbellä« November 15, 2008 at 7:13 PM  

Huuh~! terasa lapar lak bilew tengok lemang ni..rendang xdeke hihihi..sesuwai sgtlah time lapar ni..ermm wat suke hati camna erkk??mkn sampai kenyang camtu lalalala..apapun thank atas ole2 ni...:)

acu November 15, 2008 at 8:34 PM  

tima kasih la skali lagi cz bg lemang ngan rendang skali...nak tanyer tu rendang daging ker ayam???len kali bagi la rendang kerang ngam ketupat palas pulak ye...hehehe,nnt acu paku kat umah acu ye!!!!

AFITI November 15, 2008 at 11:45 PM  

hehe...time kasih bg..gurppp..!(sendawa kenyang versi upin ipin)try tgok kt blog sy nnti..hadiah sbg balas balik utk rendang and lemang..selonggok...tut...(tgok sdri la)..hhihiiiiiiiiiiiiii..=)

srisufi November 16, 2008 at 1:07 AM  

salam wat Dr.Araz trimas atas lemang n rendang nih...yummy..ni leh wat celebrate my bday nati..hehehe

Rasulullah saw. biasa berdoa: Ya Allah! Aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan, kemalasan, sifat pengecut, menyia-nyiakan usia dan dari sifat kikir. Aku juga berlindung kepada-Mu dari siksa kubur dan dari fitnah kehidupan serta kematian

Content: Buluh Lemang

My Blog List

Related Posts with Thumbnails