Buluh Lemang With LOVE

The ROAD of HAPPINESS

Cuba menyahut cabaran jiran blok sebelah....

Assalamualaikum... disebabkan aku baru je pas exam MENTAL HEALTH pagi tadi, ni baru le berkesempatan melayan blog... ni pun tumpang laptop Dr. Shahriza. O.k Bro. One Zaba, a'na torailah mengetag-tag, kot kot jadi..

Law & Order

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.

O.k on the way......yeah......1,2,3 click...


2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.

Mana sempat nak tukar aku punya pakaian, Oiii...perli aku ke... mcm mana nak fix rambut...banyak aku punya rambut..

3) Post that picture with NO editing.

yelah...yelah....

4) Post these instruction with your picture.

O.k...


5) Tag 10 people to do this

Tongah torai ni...jadi ko tok jadi den tak tahu la...

One Zaba , Tera , Bataraguru , Cikgu Mat , Dr. Shahriza , Prof. Updollah , Ustaz Zik , Ustaz Rozmang , Website , Kader

Oii..oiiii..macam mana nak tag ni....aduh...

2 comments:

Lepidoptera November 4, 2008 at 6:02 PM  

hehe, dh btl la tu spray ridsect dlm molot..., tension sgt agaknye tuu... Dr araz, tera dh dpt tag ni, nk kene buat lg ke? haduiii!

Dr.Araz November 5, 2008 at 8:26 PM  

He..he..ikut suka tera le..

Rasulullah saw. biasa berdoa: Ya Allah! Aku berlindung kepada-Mu dari kelemahan, kemalasan, sifat pengecut, menyia-nyiakan usia dan dari sifat kikir. Aku juga berlindung kepada-Mu dari siksa kubur dan dari fitnah kehidupan serta kematian

Content: Buluh Lemang

My Blog List

Related Posts with Thumbnails